7 Ağustos 2014 Perşembe

2011-2012 Sezonu Antalyaspor Formaları


Antalyaspor'un kuruluşunun 45. yılının yaşandığı bir sezon.
Maçların çileli bir stadyum olan Antalya Mardan Stadyumunda oynandığı ve şehir içinde yeni bir stad söyleminin iyice belirgin olmaya başladığı bir sezon.
Teknik patronun Mehmet Özdilek, Kaptanın ise Ömer Çatkıç olduğu bir sezon.
Sezon öncesi takıma katılanlar arasında profesyonel sözleşme imzalayan Emre Torun, Kiralandığı Denizlispor'dan gelen Musa Nizam ve Pendikspor'dan transfer edilen Emrah Başsan gibi isimlerin yer aldığı Tita'nın ise Ankaraspora gidip geri geldiği bir sezon.
Devre arasında ise Janda, Jaba, Sinan Kaoloğlu ve Orkun Uşak takıma bedelsiz olarak katılıyorlar.

Genel olarak lige baktığımızda ise saçma bir şekilde "deneme amaçlı" Play Off sisteminin uygulandığı bir sezon.
Kadıköyde oynadığımız ve taraftarımızın iyi bir deplasman tribünü yaptığı o son maçı Fenerbahçe'ye karşı kaybetmemize rağmen Sivasspor'un deplasmanda rakibi Samsunspor'u ilk yarısı 1-1 biten maçta 1-2 yenmesi ile 15. olarak son anda ligde kaldığımız çileli bir sezon.
34 maçta 10 galibiyet, 9 beraberlik 15 mağlubiyet alıyoruz.
32 gol atıp 42 gol yiyoruz ve 39 puan ile ligi tamamlıyoruz.


 Gelelim formalara: Forma üreticisi Puma olan bu formalarda bir önceki sezon uygulanmaya başlanan Medicalpark'lı arma ilk defa yuvarlak şekilde kullanılıyor.
Formalarımızdan kırmızı ve mavi olanları göğsünde soldan sağa doğru iki şerit olacak şekilde tasarlanmış ki bu tasarım 2012 - 2013 Sezonu Antalyaspor Formaları setinde de Turuncu forma olarak uygulanarak bir sonraki seneye de terfi etti.
Beyaz olan diğer formamız ise sağ omzunda file benzeri bir kumaş kullanılarak farklılaştırılmaya çalışılmış beyaz bir forma, taraftarın pek tercih etmediği bu forma futbolculara nasıl bir his veriyordu bilinmez ancak benim de sevmediğim formalar arasında yerini alıyor.
 Sezona sırt reklamımız Aksa hariç reklamsız formalarla başlıyoruz ancak daha sonra göğüs reklamına Sun Express, kol reklamına Medicalpark ve Odeon Turizm ve sanıyorum ligimizde ilk defa o sezon ortaya çıkan şort reklamına da sezon içerisinde kavuşarak Aytemiz Petrolü de oraya yazdıryor ve ligin formasının tamamı reklamlı ender takımlarından birine dönüşüyoruz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...