14 Temmuz 2014 Pazartesi

2014-2015 Sezonu Antalyaspor Kamp ve Antrenman Malzemeleri

Merhaba, halen gelip giden futbolcu haberleri gelse de Antalyaspor 2014-2015 sezonu için çalışmalarına başladı ve yavaş yavaş da medyaya çalışmalardan fotoğraflar gelmeye başladı, bilindiği üzere yeni sezonda forma, kamp ve antrenman malzemelerimizi Lescon firması tedarik edecek, formalarımız az çok belli olduktan sonra geriye yardımcı personel, teknik ekip ve futbolcuların giyeceği kamp ve antrenman malzemelerini görmek kalmıştı.

Medyada yer alan fotoğraflara göre 3 renk kullanılmış, bunlar kırmızı beyaz ve mavi.
Mavi daha önceki sezonlarda formalarımızda da kullandığımız ve taraftarın sadece kırmızı beyaz istese de federasyon mecburiyeti yüzünden kabullenip benimsediği bir renk
Formalarımızda 2014-2015 Sezonunda mavi renk yer almayacak bilgisi geldi ancak son dönemde federasyon'un isteği ile listede tekrar bir de mavi forma görebiliriz.
Toplu fotoğrafta yer alan tişörtlerde mavi ve kırmızı renkler kullanılmış, beyaz renk yeleklerde yer alıyor. Ben hiyerarşik bir düzen kurulması açısından takımların kamp ve antrenman malzemelerinde  üç renk kullanmasını tercih ederim ki zaten bir diğer fotoğrafta Engin Korukır ve kurmaylarını göğsü kırmızı beyaz ağırlıklı polo yaka tişörtler ile görmekteyiz,
forma olarak da kulübümüze çok yakışacak olan bu tişörtler: Antalyaspor Storelarda ve Lescon mağazalarında Lescon'un uygun fiyatlari ile satıldığı taktirde özellikle 20'li yaşlarının sonlarındaki ve daha ileri yaşlardaki taraftarlar arasında oldukça popüler olabilir.
Kamp ve antrenman malzemelerinde şimdilik bir reklam gözükmüyor belki ilerleyen  günlerde bir firma sponsor olmak isteyebilir.
Daha önceki bir yazıda belirttiğim gibi formamızda kullanılan armamızın dış çemberi kamp ve antrenman malzemelerinde de gözükmüyor henüz formayı yahut malzemeleri "kanlı canlı" inceleyemediğimiz için Lescon'un ürünlere armayı nasıl bastığını yahut işlediği bilmiyoruz ama tekrar söyleyeyim medicalpark ile biten anlaşmadan sonra logonun öz bir biçimde kullanılması önemli bir konu.

Medyada yer alan fotoğraflar şimdilik bunlar:
kaynak: http://www.antalyasporhaber.com/





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...